Telefoonnummer: +31 (0)297 77 81 91 | Mobiel: 06 835 77 651

Goedkope taxi Schiphol

Een goedkope taxi naar Schiphol

Of u nu op vakantie gaat of naar het buitenland moet voor een zakenreis, u bent op zoek naar een taxi. Reis dan met een goedkope taxi naar Schiphol. Wij van Springintveld Taxi Service staan voor u klaar. Wij zijn een betrouwbaar taxibedrijf waar u uitstekende kwaliteit kunt verwachten voor een aantrekkelijke prijs. Niet alleen de zeer comfortabele Mercedes-Benz E-klasse waar wij onze klanten in vervoeren is erg prettig. Ook kunt u rekenen op een professionele en vriendelijke taxichauffeur die u veilig naar uw gewenste bestemming zal brengen.

Goedkope taxi Schiphol

De ontspanning begint al wanneer u instapt

U reist met een goedkope taxi naar Schiphol waar u ontspannen achterover kunt leunen, tot u mag uitstappen voor de vertrekhallen van de luchthaven om direct in te gaan checken. Wanneer u terug komt van uw reis, kunt u de taxi verwachten die voor de aankomsthal klaar zal staan om u weer veilig naar huis zal brengen. Uiteraard wordt u netjes geholpen met uw bagage.

Heeft u een vraag over het reizen met de goedkope taxi naar Schiphol? Of u wilt een taxi reserveren? Neem dan contact met ons op en ervaar waarom u bij ons taxibedrijf de juiste keuze hebt gemaakt. Wij denken met u mee als het gaat om uitstekend comfort en uw portemonnee. Dat is waar wij bekend om staan: de uitstekende service en kwaliteit.

   Reserveren     Stel uw vraag