Telefoonnummer: +31 (0)297 77 81 91 | Mobiel: 06 835 77 651

Schiphol vervoer

U moet naar Schiphol? Wij regelen uw vervoer naar de luchthaven

U gaat op reis en u wilt vervoer naar Schiphol hebben? Denk dan eens aan een rit in de taxi. Dit brengt namelijk enorm veel voordeel met zich mee.

Welkom bij Springintveld Taxi Service. Wij bieden u een uitstekende service aan voor een zeer aantrekkelijk tarief. U wordt netjes op uw adres opgehaald door een vriendelijke ervaren taxichauffeur. U kunt plaatsnemen in een Mercedes-Benz E-Klasse die van alle gemakken is voorzien. Dit betekent dat u op een ontspannen manier achterover kunt leunen en de taxichauffeur u op een snelle en veilige manier naar Schiphol brengt. Uw vervoer is vanaf het moment van vertrek dus goed geregeld!

Schiphol vervoer

Meer dan alleen comfort

Wat ons taxibedrijf nog meer biedt dan alleen comfort is het gemak van het uitstappen pal voor de incheckhal van Schiphol. Als u naar Schiphol moet gaan en u kiest voor het vervoer in een van onze taxi’s, dan hoeft u dus nergens op te letten en kunt u direct gaan inchecken als u bent aangekomen op de luchthaven. Zodra u weer met het vliegtuig bent geland, kunt u onze chauffeur verwachten voor de aankomsthal waarna u weer met hetzelfde comfort naar huis wordt gebracht.

Kortom, wij staan voor u klaar om u op een prettige manier te vervoeren naar de gewenste plek van bestemming. Heeft u een vraag of wilt u een reservering maken? Neem dan gerust contact met ons op. En graag tot ziens in een van onze taxi’s.

   Reserveren     Stel uw vraag