Telefoonnummer: +31 (0)297 77 81 91 | Mobiel: 06 835 77 651

Taxi Vinkeveen

Uw taxi in Vinkeveen en omstreken

U bent op zoek naar een taxi in de omgeving van Vinkeveen? Dan bent u van harte welkom bij Springintveld Taxi Service. Wij zijn een professioneel taxibedrijf waar het leveren van uitstekende service en goede kwaliteit ons dagelijks streven is. Waar u ook naar toe wilt, wij staan voor u klaar om u op een snelle maar veilige manier naar uw gewenste plek van bestemming te brengen of op te halen.

Wij bieden onze diensten aan voor aantrekkelijke tarieven. Hierdoor bent u een stuk goedkoper uit dan wanneer u kiest voor het openbaar vervoer. Of wat dacht u van de brandstofkosten als u met eigen vervoer gaat? Geen parkeerstress of zoeken naar de weg als u kiest voor een taxirit.

Taxi Vinkeveen

Representatief en flexibel

Het scheelt u een hoop moeite en brengt u rust als u ervoor kiest om te reizen met onze taxi wanneer u vanuit Vinkeveen ergens naar toe gebracht moet worden. Zowel de zakelijke klant als de particuliere klant kan op ons rekenen. Wij hebben gekozen voor de Mercedes-Benz E-klasse om onze passagiers in te vervoeren, omdat dit veel toegevoegde waarde biedt aan het comfort dat wij willen aanbieden.

Kortom, kies voor onze taxi als u op een prettige manier vanuit Vinkeveen ergens heen wil worden gebracht. Heeft u een vraag? Dan kunt u uw gegevens achter laten via de contactpagina op de website. Uiteraard zijn wij telefonisch bereikbaar om u direct van dienst te kunnen zijn.

   Reserveren     Stel uw vraag