Telefoonnummer: +31 (0)297 77 81 91 | Mobiel: 06 835 77 651

Taxi Wilnis

Uw taxi nabij Wilnis staat voor u klaar

U bent op zoek naar een comfortabele taxi in Wilnis of omstreken voor een aantrekkelijke prijs? Dan bent u van harte welkom bij Springintveld Taxi Service. Wij bieden u een uitstekende service en hanteren lage tarieven. Hierdoor is het bij ons een stuk aantrekkelijker om te kiezen voor een taxirit in vergelijking met reizen met het openbaar vervoer.

Zowel de zakelijk als de particuliere klanten kunnen een representatieve en vriendelijke chauffeur verwachten die u in een Mercedes-Benz E-klasse naar uw gewenste plek van bestemming zal brengen.

Taxi Wilnis

Geen parkeerstress en een ontspannen reis

Wat ook een groot voordeel is van het reizen met de taxi nabij Wilnis is dat u zich geen enkele zorgen hoeft te maken over het parkeren. Ook scheelt u dit in de meeste gevallen zelfs enorm in de kosten, denk bijvoorbeeld aan brandstofkosten en dergelijke.

Tevens kunnen wij u ook met de taxi vanuit Wilnis naar de luchthaven brengen als u op vakantie gaat of voor zakenreis weg moet. Wij kennen de weg en brengen u direct naar de vertrekhal zodat u direct kunt inchecken. Kortom, ervaar zelf waarom u bij ons aan het juiste adres bent. Heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op. Dit kan via het telefoonnummer dat op de website staat of laat uw gegevens achter op de contactpagina. U kunt spoedig een reactie van ons verwachten.

   Reserveren     Stel uw vraag