Telefoonnummer: +31 (0)297 77 81 91 | Mobiel: 06 835 77 651

Taxibedrijf Uithoorn

Taxibedrijf nabij Uithoorn

U bent op zoek naar een taxibedrijf in Uithoorn waar u kwaliteit voor een lage prijs kunt verwachten? Dan bent u bij Springintveld Taxi Service aan het juiste adres.

Wij zijn een taxibedrijf in de omgeving van Uithoorn waarbij het leveren van kwaliteit en uitstekende service hoog in het vaandel staat. De vriendelijke chauffeurs die wij in dienst hebben komen bij u op gewenste locatie in een Mercedes-Benz E-Klasse die van alle gemakken is voorzien. Zij zullen u op een representatieve manier veilig naar de plek van bestemming brengen. Wilt u naar een luchthaven worden gebracht of naar de andere kant van het land? U stapt in de auto en u kunt ontspannen achterover leunen zonder stress om op de weg te moeten letten. Ook heeft u geen parkeerstress of zoals bij het openbaar vervoer kans op vertraging of overstappen waardoor u veel onnodige tijd kwijt bent. Tevens kan dit flink oplopen in de kosten.

Taxibedrijf Uithoorn

Ook denken wij mee met uw portemonnee

Ons taxibedrijf nabij Uithoorn biedt u niet alleen de beloofde kwaliteit, maar ook bieden wij onze diensten aan voor een aantrekkelijke, lage prijs. Hierdoor weten wij onze klanten dan ook tevreden te houden en zien wij vaak genoeg een bekend gezicht als iemand in de taxi stapt.

Kortom, kiest u voor comfort en kwaliteit tegen een lage prijs als u op zoek bent naar een taxibedrijf nabij Uithoorn? Dan zijn wij u graag van dienst. Heeft u een vraag of wilt u een taxi reserveren? Neem dan contact met ons op.

   Reserveren     Stel uw vraag