Telefoonnummer: +31 (0)297 77 81 91 | Mobiel: 06 835 77 651

Taxibus Schiphol

Met de taxibus naar Schiphol

U bent met een grote familie of een groep vrienden en u wilt naar Schiphol worden gebracht? Ga dan met de taxibus van Springintveld Taxi Service naar Schiphol. Wij zijn een taxibedrijf waarbij het leveren van uitstekende service hoog in het vaandel staat. Dit betekent ook dat u in een ruime taxibus stapt die van alle gemakken is voorzien. Tevens hebben wij vriendelijke chauffeurs in dienst die ervoor zorgen dat u op een professionele en vriendelijke wijze, snel op uw gewenste plek van bestemming zal zijn.

Wij hanteren aantrekkelijk prijzen waardoor het voor de klant een stuk aantrekkelijker is om te reizen met de taxibus naar Schiphol, dan bijvoorbeeld met het openbaar vervoer. Tevens nemen wij de zorg voor u uit handen om op de weg te letten. En wat dacht u van brandstof- en parkeerkostenbesparing wanneer u met uw eigen vervoer reist?

Taxibus Schiphol

Ontspannen op reis

Wanneer u ervoor kiest om met de taxibus naar Schiphol te reizen, dan kunnen u en uw gezelschap rekenen op de uitstekende kwaliteit die wij te bieden hebben. Iedere klant wil graag een ontspannen reist ervaren. Daarom zorgen wij ervoor dat dit al begint vanaf het moment van vertrek bij uw voordeur. Ook wanneer u terug komt bij de luchthaven zal indien gewenst de taxibus weer voor u klaar staan bij de aankomsthallen. U hoeft slechts in te stappen en achterover te leunen. Wij dragen er zorg voor dat u spoedig weer thuis bent.

Heeft u een vraag of wilt u een taxi reserveren? Dan kunt u contact met ons opnemen. U vindt ons telefoonnummer op de website maar ook bieden wij de mogelijkheid om uw gegevens achter te laten op de contactpagina. U kunt spoedig een reactie van ons terug verwachten.

   Reserveren     Stel uw vraag